This blog was attacked!

Vratili smo se na posao - nakon napada i brisanja bloga, nastavljamo gdje smo stali
Moj online prijatelj / my online friend Owen said on Tuesday, April 26, 2011:
Someone deciding to take drastic action against you for what you've been saying is about as sincere confirmation as you're likely to get that you're on the right track. Courage. And well done!
I'm sorry to kinow that Hamovic is yet another individual who finds the "climate for business" in London so conducive to what appear to be somewhat less than transparent operations. Respect to you and your determination to fight on behalf of the Neretva! 
 Neretva - River in Peril said...
Thanks Owen, you are always welcome, as well as your comments !!!

 Rat mafiji - in war with mafia !
Decembra 28, 2010 su mi upali u Google račun, YouTube kanal, Neretva River In Peril blog, naravno, sve što je imalo veze sa Neretvom i energetskim lobijem, branama, EFT i sl. je obrisano i zatvoreno - smeta im kad želite iskazati svoje mišljenje ili protivljenje !!!

Velika govna, dodao bih!
Prvi put od kad sam na Internetu doživio sam da mi neko provali u (Google) račun, rasturi i zatvori YouTube kanal sa klipovima o Neretvi i branama, video klipove o endemskim neretvanskim pastrmkama; zatim uđe na Blogger i obriše mi 7 blogova od kojeh su mi najvažniji 2, onaj o Neretvi  (http://neretva-riverinperil.blogspot.com) i ovaj o neretvanskim pastrmkama !Uspio sam povratiti Google račun i djelimično Blogger, međutim od 7 blogova nisam vratio najvažniji, Neretva River In Peril o Gornjoj Neretvi i branama, a YouTube je sjeban i nisam vratio ni račun pa tako ni video-klipove.

Nadam da je stvar potpuno jasna, bezobzira...

U međuvremenu, moj prijatelj je ostavio i slijedeči komentar:
 
Joseph Bell said...
Nekom smetaju pastrmke, a nekom labudovi na vrelu Bosne. Na vrelu Bosne više ne vidim pastrmke ali ako mogu da opstanu u fekalijama onda je to sigurno nova autohtona riblja vrsta u BiH koja se zove PASTRMKA GOVNARA. Što se tiće brana na NEretvi i to je sad jasno. Trebale su da budu napravljene iz fiktivnog slovenačkog dioničarskog kapitala koji kao i u BiH vrijedi najviše 3% stvarne tržišne vrijednosti. Tri muhe jednim udarcem: Oprano milijardu maraka. Privreda prezadovoljna procvatom ( Hećo se svaki dan slika na TV1). Brana će se uredno otplaćivati strujom 30 godina. Ima i četvrta. Kada bude brana nema više pastrmki koje žive samo u pitkoj vodi pa se u buduću akumulaciju može bacati i radioaktivni otpad iz Evrope. E tek tu je prava zarada. Pravi el Dorado jer policija i tužilaštvo služe za njihovu zaštitu a ne kao u EU za krivično gonjenje. E sad što se napadaju blogovi, trebalo bi u svrhu podrške demokraciji u svijetu obavijestiti Google. Od domaće javnosti malo je fajde. Treba angažovati strana udruženja za zaštitu prirode da dolaze u BiH i vode promotivne kampanje. Sve drugio je borba sa vjetrenjačama. Sretnija nova 2011.
Real Time Analytics